Общи условия

Условия за ползване

В нашият уебсайт можете да срещнете заключено съдържание, което може да се отвори единствено с регистрация. Може да се абонирате, да въведете името си или да извършите други действия, за да получите достъп до заключеното съдържание.

Използване на имейл адреса ви

Когато въведете имейла си или влезете в социалните мрежи, приемате, че вашият имейл адрес ще бъде добавен към списъка с абонаменти за изпращане на целеви новини, събития и специални оферти.

Можете да прекратите абонамента си по всяко време, като кликнете върху връзката в края на който и да е от имейлите, получени от нас.

Социални приложения и разрешения

Когато ползвате профила си от социалните мрежи за регистрация , ние извличаме само следната информация (съгласно Декларацията за поверителност на този уебсайт):
Име на лицето
Имейл адрес

Правила за поверителност

Тази политика за поверителност е съставена така, че да служи по-добре на тези, които се интересуват от това как тяхната „Лична идентификация“ се използва онлайн.

Когато използвате нашия сайт, според случая, може да бъдете помолени да въведете вашето име, имейл адрес или други подробности, за да имате достъп до заключено съдържание или с цел да получавате актуална информация от нас чрез предоставения от вас имейл адрес.

Как използваме вашата информация?

Ние може да използваме информацията, която събираме от вас, когато се регистрирате, направите покупка, запишете се в нашия бюлетин или отключите съдържание.

Ние не продаваме, не търгуваме или по друг начин прехвърляме на външни лица вашата лична информация. Също така може да освободим вашата информация, когато смятаме, че освобождаването е подходящо за спазване на закона, за спазване на правилата ни за сайта или за защита на правата, собствеността или безопасността на нашите или на другите.

Връзки на трети страни

Понякога по наше усмотрение можем да включим или да предложим продукти или услуги на трети страни на нашия уебсайт. Тези сайтове на трети страни имат отделни и независими правила за поверителност. Следователно ние не носим отговорност или отговорност за съдържанието и дейностите на тези свързани сайтове. Въпреки това, ние се стремим да защитим целостта на нашия сайт и да приветстваме всякаква обратна връзка относно тези сайтове.
Ако имате въпроси относно тази декларация за поверителност, можете да се свържете с нас.